dimecres, 28 de juny del 2023

Els regidors de Granados cobraran com a tinents d’alcalde

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, apujarà un 9% el sou dels membres de l’equip de govern i preveu “harmonitzar” la quantitat que cobra l’oposició, raó per la qual és de suposar que aquests no cobrarien per assistències, com fins ara, sinó que tindrien un sou, segons ha denunciat Vox avui al ple que ha donat el vistiplau al nou cartipàs municipal. És a dir, a com es configura el nou Ajuntament nascut de les eleccions del 28-M.

“Ens preocupa, i molt, l’estructura de l’actual equip de Govern”, ha advertit Ana Belén Rodríguez durant la seva intervenció, “ja que dels vuit càrrecs públics un és d’alcalde, i dels altres set restants, sis són tinents d’alcalde”, cosa que comporta que cobrin fins a 12.000 euros més. Només Noelia Izquierdo es situa en la banda baixa.

“Per a un tinent alcalde el sou és de 59.000 euros [anuals] amb dedicació exclusiva, mentre que un regidor amb responsabilitat d’àrea cobraria 47.000 euros”.

“Una diferència de 12.000 euros que resulta motivadora, per descomptat, i és que amb aquest govern el senyor alcalde se’n va a màxims, mentre que els salouencs estan en mínims”, ha afegit la portaveu de Vox.

“L’actual govern s’hauria de centrar a atendre les necessitats i demandes dels ciutadans en lloc de dedicar-se a augmentar els salaris dels càrrecs públics”.

“Creiem que hi ha altres necessitats més urgents al municipi que requereixen finançament, com infraestructura, neteja, seguretat o programes socials”.

“Destinar una quantitat significativa de recursos a incrementar els sous de l’òrgan de govern municipal pot suposar desviar fons necessaris per a aquestes àrees prioritàries”, ha reblat l’Anabel.