dilluns, 3 de juliol del 2023

David González aconsegueix que el PSC l’endolli a la Diputació

 


L’exregidor del PSC de Salou David González serà un dels nous càrrecs de confiança de la Diputació de Tarragona, segons han confirmat diferents fonts.

González va ser segon tinent d’alcalde el mandat anterior, però ni l’alcalde i cap de llista de Sumem per Salou-PSC, Pere Granados, ni el PSC de Salou el van voler incloure a la llista electoral del 28 de maig (la versió que explicava González és que no volia anar en una candidatura conjunta del PSC amb Granados).

González va entrar a l’Ajuntament el 2008 com a càrrec de confiança, però la moció de censura de Pere Granados el 2009 el va apartar del seu lloc de treball com a tècnic d’Ocupació.

El 2015 va tornar a entrar al consistori (aquesta vegada com a regidor), fins que Granados i l’actual gestora socialista van decidir prescindir-ne.

Això l’ha obligat a moure fils, si volia continuar vivint de la política, fins que per fi ha aconseguit que velles amistats de Tarragona el recol·loquin a la Diputació, en el que sens dubte constitueix un premi al seu servilisme durant anys i la concessió d’una prejubilació daurada, si tenim en compte que a la Diputació paguen però que molt bé.

A Salou González cobrava 14 pagues anuals de 3.857,15 euros bruts. A més del que li queia del Consell Comarcal del Tarragonès, d’on també cobrava.

Uf, com m’agrada la política! I, sobretot, servir el poble!