divendres, 7 de juliol del 2023

Daza diu que la denúncia de Klein contra ell és una revenja

 


El cap de llista de Junts a l’Ajuntament de Cambrils, Enric Daza, creu que la denúncia per prevaricació que presentat contra ell l’alcalde en funcions de plegar, Oliver Klein (NMC), només intenta desestabilitzar i trencar l’aliança entre ERC-PSC-Junts-En Comú Podem, que avui apartarà Klein de l’alcaldia.

“Tot això són manipulacions per desestabilitzar el pacte. La llicència està en vigor, tots els informes són favorables. Tot el que ell afirma a la denúncia se sustenta en la calúmnia, entenc que és un acte de venjança personal”, manifesta.

Daza havia estat mà dreta de Klein a NMC, fins que aquest va deixar el partit per encapçalar Junts a les municipals del 28-M. Ahir es va saber que Klein havia denunciat l’exregidor d’Urbanisme davant la Fiscalia per prevaricació, usurpació de funcions públiques i desobediència arran d’unes obres que Daza hauria fet sense llicència municipal.

Daza ha remarcat que les acusacions de Klein “són mentida”, ja que “ha manipulat els informes que hi ha a l’Ajuntament”. Reitera també que aquesta maniobra forma part “de l’obra de teatre que ha articulat des del 28 de maig, és una estratègia per desestabilitzar el pacte davant la investidura”.

“El que ha de fer aquest senyor és assumir que estarà quatre anys a l’oposició i a la vida s’ha de saber perdre”, ha reblat Daza.

“Em sorprèn aquesta maniobra perquè m’oferia dos anys d’alcaldia si pactava amb ell”, diu Daza. “Aquesta denúncia és una venjança personal. No ha superat la meva marxa del partit i que no em presentés amb ell. Es deixa portar per la ràbia, i ha d’entendre que ha recollit el que ha sembrat en tota la seva trajectòria política”, manifesta. (Font: Revista Cambrils).

Caldrà seguir els pròxims passos de la Fiscalia per determinar si la denúncia de Klein tira endavant o si només és fum.