dilluns, 10 de juliol del 2023

ERC dona vida a Pere Granados

 


El 28 de maig passat Sumem per Salou-PSC va guanyar les eleccions municipals a Salou. Però no amb el resultat esperat. Gràcies a l’aliança electoral FUPS-PSC Pere Granados confiava treure la majoria absoluta (11 regidors). Però només en va aconseguir vuit. Mal resultat el seu, que confirmava que és un polític a la baixa. Per això necessitava sumar-ne almenys tres més per poder governar de l’única manera que sap: imposant les seves decisions.

Amb els resultats del 28-M era, doncs, l’ocasió òptima per obligar Granados a negociar. A consensuar, que és allò en que es basa la bona política. Governant en minoria, Granados necessitava arribar a acords amb altres forces per tirar endavant els grans projectes de ciutat. Com l’Eix Cívic, que havia generat un rebuig generalitzat en mans de Granados.

Per això, l’entrada d’ERC al govern local, signada aquest matí, és una mala notícia. I el reconeixement que a Esquerra són uns falsos, gent que no només ha traït els seus militants, sinó tots els que van creure que podien ser una alternativa de govern, com prometien i prometien.

Amb l’entrada d’ERC, Granados compta amb 12 regidors. Ja no necessita ningú més. De fet, es van començar a encendre les alarmes després de les municipals, quan els republicans es van negar a negociar amb la resta dels partits el derrocament de Granados amb l’excusa que entre ells hi havia Vox.

Sebastià Domínguez i Marçal Curto, que ja va intentar entrar al govern de Granados el 2019, ho tenien clar des del principi: càrrec, paga, i a viure!

Ah!, i sobre les dures desqualificacions públiques entre Domínguez i Granados als plens, no, si això no és res, és habitual en política, diuen ara.

Exacte, com vendre’s i mamar tot el que es pugui també és es troba a l’ordre del dia.