dilluns, 10 de juliol del 2023

Es consuma la infàmia d’ERC: pacta entrar al govern de Granados

 


Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el portaveu d’ERC, Sebastià Domínguez, han signat un acord que els permetrà governar plegats els propers quatre anys. Enemics acèrrims en el mandat passat i després d’haver fet la defenestració de Granados de l’Ajuntament el seu principal objectiu polític, ara resulta que Domínguez diu que hi ha coincidència programàtica entre el seu partit i Sumem per Salou-PSC, raó per la qual l’acord de govern no hauria de sorprendre ningú.

Ni tan sols els socialistes que van deixar el PSC després que s’anunciés que Granados seria el seu candidat en les municipals del 28 de maig i que van buscar recer a Esquerra.

Això d’ERC és el desvergonyiment polític més gran que s’ha vist al consistori en molts anys. Més ben dit: representa una escopinada a la cara a l’electorat, se n’han rigut perquè tot just acabades les municipals han fet justament el contrari del que van prometre.

A canvi, això sí, rebran càrrecs i molt bona paga. Per fi ho han aconseguit!

Això sí, que sàpiguen que l’acord porta implícit abaixar-se els pantalons davant Granados en tot moment. I callar, renunciar a ser un mateix. Per més que ara vagin dient que seran el contrapès de l’autòcrata d’Albox.

Amb quina cara caminaran ara pel carrer? Bé, suposo que amb la de sempre, perquè en tenen molta.