dimarts, 4 de juliol del 2023

Granados aprofita un feminicidi per festejar amb la càmera

 


Prop d’una cinquantena de persones es van aplegar ahir davant de l’Ajuntament de Salou per mostrar el seu rebuig davant d’un nou feminicidi a Catalunya.

La nota informativa del consistori destaca que l’acte va estar presidit per l’alcalde, Pere Granados (primer ell, sobretot) i la consellera d’Igualtat, Tània Verge.

A veure, Pere, la notícia no era que tu vas presidir l’acte. La notícia era que es condemna un nou crim masclista. Ja n’hi ha prou d’aprofitar la desgràcia dels altres per acaparar aquest protagonisme malaltís.

La nota també inclou declaracions del d’Albox. Com ara que “que les dones han de tenir els mateixos drets i oportunitats que els homes i han de poder viure sense por a la violència i la discriminació”.

L’alcalde també va destacar que “la violència contra les dones constitueix una violació dels drets humans i que la seva erradicació és una prioritat absoluta”.

En canvi, res no va dir Granados quan la regidora socialista Estela Baeza va patir assetjament per part dels seus companys de partit (incloent-hi els que eren regidors).

No només no hi va fer res sinó que el digital La República Checa va publicar el 26 de maig un article sense signar en què la fotia a parir. I curiosament el director d’aquest mitjà, Ricard Checa, ha estat contractat per Granados com a càrrec de confiança en qualitat d’assessor de premsa i comunicació.

Hi pot haver més cinisme?