dimecres, 26 de juliol del 2023

Granados-ERC, un pacte de coincidències programàtiques

 


Durant la campanya electoral per a les municipals, ERC va denunciar l’incompliment sistemàtic per part de l’alcalde Pere Granados de les seves promeses electorals.

Tant en matèria d’infraestructures estratègiques de ciutat, acció social i servei a les persones, ensenyament i coneixement, nous projectes i plans d’urbanització i ordenació (bé, aquí sí que li van reconèixer la reforma de la primera fase de l’avinguda de Carles Buïgas), recuperació mediambiental, nous equipaments municipals, microurbanisme, millora urbana i serveis de manteniment, la meitat de les propostes d’infància i joventut, turisme, la meitat de les de medi ambient, ecoeficiència i sostenibilitat, una de les quatre propostes de comerç i promoció econòmica, cap de platges, tampoc en gestió intel·ligent i eficient de la ciutat, un altre zero en seguretat, circulació, convivència i mobilitat urbana, i només dues realitzacions en esports i equipaments esportius.

Dit d’una altra manera, Granados havia incomplert de manera flagrant el seu programa electoral. I el seu mandat era el de la deixadesa i falta de paraula. Per això Esquerra s’esgargamellava demanant un canvi en l’alcaldia de la ciutat, amb ells com a principal alternativa.

Fa uns dies, el portaveu d’ERC, Sebastià Domínguez, va publicar un vídeo en què explicava les cinc raons per les quals havien pactat amb Granados. Una de les quals era la coincidència programàtica.

Doncs estem ben fotuts amb ells al govern municipal!