dimecres, 12 de juliol del 2023

Granados (i ERC) aposten per la sostenibilitat

 


El Club Nàutic de Salou llueix la bandera blava. Dissabte passat, l’alcalde, Pere Granados, i el president del club, Jaume Vicheto, van hissar l’ensenya en un acte al qual van assistir diferents regidors de la corporació i de la junta del Nàutic.

Aquesta certificació de qualitat de les platges i ports és fruit de l’esforç que es porta a terme cada any, una tasca que, segons el d’Albox, cal continuar impulsant per tal d’aconseguir la bandera verda, que fa referència a la sostenibilitat turística. (Font: Ajuntament de Salou).

Pel que fa a la sostenibilitat, val a dir que això és el primer que fan les turistes quan arriben a la capital de la Costa Daurada: treure’s els sostenidors.

I és que segons un estudi, l’edat mitjana en què la gent perd la virginitat és de 17,4 anys. Els homes triguen a perdre-la més que les dones (17,6 anys ells; 17,4 anys elles).

Sempre que no vinguin a Salou, ja que aquí se suca molt abans. Només cal veure la baixada de pantalons d’ERC en tan sols un mitjà després de les municipals.