dijous, 13 de juliol del 2023

Klein carrega contra tothom en el ple de la seva defenestració

 


Oliver Klein no es va prendre gaire bé el ple d’investidura que el passat 7 de maig el va apartar de l’alcaldia de Cambrils. En un discurs de 18 minuts, va carregar contra el quadripartit del PSC-ERC-Junts-En Comú Podem, que integra el nou equip de govern, dient que “el que ens pugui acompanyar a partir d’avui no serà bo pels cambrilencs ni per Cambrils”.

Així, va titllar el nou alcalde, Alfredo Clúa (PSC), i soci de govern en l’anterior mandat (el de la moció de censura de setembre del 2021), com un polític amb “manca de personalitat, perquè no sé quin és el seu criteri”. De Camí Mendoza i el seu partit (ERC) els va etzibar que “són els millors amb els retrets i insults”. “Això no és el nivell que ens mereixem, però vostès s’han especialitzat darrerament en aquesta actitud”, ha seguit Klein.

De l’Enric Daza, qui havia estat el seu regidor d’Urbanisme i mà dreta, i a qui ha denunciat davant la Fiscalia per prevaricació, Klein li va endinyar que “deixa un vaixell exitós fins avui, per liderar un Junts que no saben qui són”. Sense oblidar el quart soci de govern, el comú Jordi Barberà, a qui li va dir que “cada tipus de pacte necessita algú a qui ensarronar”.

Quant al quadripartit, Klein va retreure que “és un pacte anti-Klein”. “Vostès tenen un objectiu, que és defensar-se entre vostès mateixos, i vostès estan contrariant a la majoria de la població de Cambrils”, va afegir. (Font: Revista Cambrils).

A dalt, un que no volia amollar la cadira.