dimecres, 5 de juliol del 2023

Klein ja espera a la morgue

 


L’Ajuntament de Cambrils ha celebrat avui un ple extraordinari que ha servit perquè s’acomiadin els regidors que no repetiran mandat municipal.

Es tracta dels tres de Ciutadans (Juan Carlos Romera, Santi Gámez i Yolanda Burgos) tres del PSC (Josep Maria Vallès, Yolanda Quílez i Íngrid Duch); quatre d’ERC (Cinta Ballesté, Eduard Pellicer, Hélène Arcelin i Jaume Gila); dos de Junts (Lluís Abella i Marta Borràs), i Joan Maria Artigau, del grup dels no adscrits.

Queda pendent de si Alejandro García (ERC) obtindrà l’acta de regidor, ja que està cal veure què hi diu el Tribunal Constitucional després que el Nou Moviment Ciutadà (NMC) hagi presentat un recurs d’empara per possibles irregularitat electorals en dues meses.

El més segur és que NMC perdi aquesta impugnació (ja en porta tres, de recursos perduts), amb la qual cosa Oliver Klein és un altre del que també es pot anar acomiadant del càrrec.

En el seu cas com a alcalde, ja que divendres es constitueix el nou ajuntament governat per ERC-PSC-Junts-En Comú Podem i a ell no el volen ni per anar a buscar els cafès.