dimecres, 5 de juliol del 2023

L’entrada d’ERC al govern de Granados és imminent

 


L’acord ja està tancat. Amb competències repartides. Només cal oficialitzar-lo. Però serà molt aviat, possiblement aquesta setmana. Han deixat passar les municipals per agafar la gent per sorpresa, aprofitant que també s’han signat pactes d’índole semblant en altres municipis. Necessitaven un marge de temps perquè, després que Esquerra esgotés tots els improperis haguts i per haver-hi al diccionari, i de convertir el desnonament de Pere Granados de l’Ajuntament l’eix de la seva campanya, a veure com li expliquen ara als seus votants que no, que ara pacten amb ell.

Diran que ho fan pel bé de Salou. Que a la Diputació de Tarragona també governaran junts PSC i ERC. Que el que importa és treballar perquè Salou sigui més pròsper i que amb la seva baixada de pantalons el que cal sumar. Sobretot Sumar per Salou. Que si s’ajunten amb Granados és per pencar sense descans i deixar-s’hi la pell en pro del ciutadà. I que les àrees que conduiran (previsiblement, Benestar Social, Habitatge i Igualtat, entre d’altres) marcaran un abans i un després en la vida municipal, sempre pensant en la gent que ho passa pitjor. Mil excuses ens diran.

Els infeliços no saben que les regidories que tindran només porten problemes i no generen cap lluïment. Els passerells no s’adonen que si Granados els deixa entrar al seu govern (repeteixo: el seu govern) serà per utilitzar-los. Perquè pressionin Pere Aragonès amb l’Eix Cívic, un avantprojecte que no té dotació pressupostària i que és un bluf de Granados. Si cal, els d’Esquerra diran als veïns afectats: “Tranquils, que amb nosaltres el que intenta Granados no passarà, confieu en ERC, sabem com reconduir la situació”.

Que ingenus que són!

S’han venut i ens han estafat. Quan es consumi el pacte, que és qüestió d’hores, Esquerra serà una vergonya per a Salou. Perquè haurà mentit.