dissabte, 1 de juliol del 2023

Klein portarà el seu frau electoral al Consell d’Europa i l’ONU

 


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat el recurs contenciós electoral que va presentar el Nou Moviment Ciutadà (NMC) que demanava l’anul·lació de dues meses electorals, en considerar que s’hi van produir irregularitats.

NMC ha afirmat que “accepta, però no comparteix” la resolució i que en presentaran un de nou, aquest d’empara i davant del Tribunal Constitucional.

El president del partit, Antonio Martínez, ha estat clar i ha dit que “molts cambrilencs s’adrecen a nosaltres, cada dia, demanant-nos que arribem fins al final en la defensa de la democràcia i de la netedat dels resultats electorals al nostre municipi”.

Martínez ha afegit que “segueix quedant en entredit la configuració d’un nou govern municipal que no representa la voluntat majoritària expressada la jornada electoral i que només uneix als seus components per interessos personals i partidistes propis dels interessos de poder dels partits grans”.

Aquest serà el quart recurs que presenta el partit de l’alcalde en funcions de plegar, Oliver Klein.

El primer es va interposar davant la Junta Electoral de Zona, el segon davant la Junta Electoral Central, el tercer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el quart, el que ahir van anunciar, el presentaran davant el Tribunal Constitucional.

La resolució de l’empara que sol·licita l’NMC hauria d’arribar abans de divendres 7 de juliol, data màxima perquè es puguin constituir els nous ajuntaments. (Font: Ràdio Cambrils).

Ara toca el Tribunal Constitucional. I si perden, encara els quedarà el Tribunal Europeu de Drets Humans i l’ONU. I si no, la Lluna, que és on sembla que hi viuen.