dijous, 6 de juliol del 2023

L’alcalde de Vila-seca cobrarà 63.888,61 euros anuals

 


L’Ajuntament de Vila-seca, governat amb majoria absoluta per Vila-seca Segura, comptarà amb aquest nou mandat amb tres dedicacions exclusives. Són les de l’alcalde, Pere Segura, que cobrarà 63.888,61 euros anuals, i les regidores Manuela Moya Moya, primera tinent d’alcalde, portaveu de Vila-seca Segura i responsable de Cultura, Lleure i Coneixement, i Lucía Teruel Carrillo, quarta tinent d’alcalde i titular d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, que percebran 61.500 euros cadascuna.

A més, s’han establert dues dedicacions parcials per als regidors Esmeralda Núñez, sisena tinent d’alcalde i responsable d’Assumptes de la Pineda i Platges, i Miguel Ángel Almansa, titular d’Assumptes de la Plana, Via Pública i Vialitat, que percebran 35.100 euros anuals cadascun per una dedicació del 65% de la jornada.

La resta de regidors de la corporació cobraran en funció de l’assistència als diferents òrgans col·legiats. En concret, 420 euros per cada ple; 365 euros per sessió de la Junta de Govern Local; 300 euros per les comissions o assistència als òrgans dels patronats municipals i 120 euros en el cas de les juntes de portaveus. (Font: Diari de Tarragona).

A dalt, un que s’aferra bé a la cadira.