dilluns, 10 de juliol del 2023

Vox deixa anar un discurs catastrofista durant la investidura de Clúa

 


Divendres passat, durant el ple d’investidura d’Alfredo Clúa (PSC) com a nou alcalde de Cambrils, la portaveu de Vox, Isabel Segarra, va dibuixar un panorama catastrofista, ja que “l'esquerra i el separatisme han convertit la ciutat en insegura”.

Segarra va celebrar que el partit d’extrema dreta hagi entrat per primera vegada al consistori municipal i va manifestar que “per molt que durant la campanya hagin provat d’acovardir-nos, insultar-nos o amenaçar-nos, la nostra fermesa i determinació ens han permès estar avui aquí”.

En un discurs íntegrament en castellà, Segarra va afirmar que “des d’avui mateix treballarem durament per revertir la situació de paràlisi, deteriorament i d’inseguretat que vivim a Cambrils”. “Són molts anys d’abandonament, de maltractament i de mals governs de l’administració municipal”, va afegir, com si estigués a punt d’arribar la fi del món.

“La gent passeja amb por a certes hores, la nostra gent gran ha de vigilar quan va a treure la pensió i moltes mares dormen intranquil·les sabent que els seus fills estan de nit pels carrers de Cambrils”, va deixar anar entre altres bestieses.

Durant la seva proclama apocalíptica els regidors de Junts (Enric Daza, Teresa Recasens i Laura Mellau) i el d’En Comú Podem (Jordi Barberà) es van col·locar d’esquena a ella. (Font: Revista Cambrils).