divendres, 25 d’agost del 2023

Algú sap on és el d’Albox?

 


Des que es va acabar la processó de la festa major d’estiu de Salou, en què l’alcalde, Pere Granados, va aparèixer com a esperit redemptor, no se n’ha tornat a saber res del d’Albox. Com si no hi fos. Com si se l’hagués engolit la Terra (una manera d’entendre, d’altra banda, per què són tan perillosos els volcans). Ningú sap on és, ell, tan donat a l’exhibicionisme!

La seva agenda pública confirma que l’home no és gaire pencaire. Després de la missa de festa major i lluïment processional del dia 15 d’agost, amb ell a primera fila, per descomptat, d’aquella setmana només consta la seva assistència el dijous 17 a la junta de govern local.

Pel que fa a aquesta setmana, no va fer res ni dilluns, ni dimarts ni dimecres. Dijous sí, hi va tornar a haver junta de govern local, mitja hora després (perquè la cosa es ventila aviat) reunió de l’equip de govern (amb ERC inclòs), a la una, reunió del consell rector del patronat de Turisme, i a les dues, junta de portaveus.

Per a avui té anunciat visitar la ciutat, assistir a la festa final de les escoles d’estiu i, al migdia, reunir-se amb un ciutadà.

Aquest home no para. Crec que encara cobra poc entre l’Ajuntament i la Diputació; bon pardal el que tenim a Salou! 

I mentrestant Esquerra callant.