divendres, 25 d’agost del 2023

Els veïns desmenteixen Domínguez sobre el soroll a Carles Buïgas

 


L’Ajuntament de Salou està fent aquest estiu mesuraments del soroll que generen els locals d’oci nocturn. Es tracta d’una actuació que pretén cercar solucions als problemes de convivència entre els establiments i els residents a l’entorn més turístic de la ciutat.

Els veïns lamenten que el problema del soroll, sobretot els mesos d’estiu, no cessa i reclamen més control, mentre els empresaris de la nit es mostren oberts a col·laborar-hi, però demanen que no se’ls criminalitzi.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez (ERC), “aquest estiu s’han reduït entre un 60 i un 75% les queixes veïnals” pel soroll que provoquen els altaveus de les terrasses.

Una afirmació que és rebatuda per Pilar Roig, presidenta de l’Associació de Veïns de Salou Est, que sosté que “si no hi ha queixes és perquè la gent està farta que no se l’escolti i de perdre el temps posant queixes”.

Roig afegeix que els sorolls no s’han reduït. “És un problema dormir i descansar a casa nostra. Nosaltres no estem en contra de les activitats i que funcionin els negocis, però veiem que hi ha una manca total de control. Se salten les lleis i ningú no els diu res”, denuncia la presidenta de l’entitat. (Font: Diari de Tarragona).

Com canvien els punts de vista segons amb qui t’ajuntes! Quan Esquerra era a l’oposició, quines andanades deixava anar Domínguez contra el govern de l’alcalde, Pere Granados. Però quan trenques les promeses electorals, canvies de bàndol i entres a formar part del sistema que abans vituperaves, ara resulta que ara el problema està sota control.