dissabte, 10 de febrer del 2024

Granados demostra novament que es pixa com vol ERC

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados (PSC), ha demanat la dimissió del Govern de la Generalitat (ERC) pels seus “incompliments” amb el projecte de Hard Rock. Granados ha respost així les declaracions de la diputada republicana Raquel Sans en les quals afirmava que el complex d’oci “no és prioritari” per l’executiu català.

“No és res nou, ERC demostra que no està a favor del progrés del territori i de la millora de la qualitat de vida. No ens estranya. Però estan incomplint un acord de pressupostos del 2023”, ha remarcat. Granados ha afegit que “el que necessita el país és un canvi ja de Govern, i un Govern que governi, i el millor posicionat és el PSC”. “Que convoquin eleccions i marxin”, ha etzibat. (Font: ACN).

Pere Granados governa l’Ajuntament amb el suport d’ERC. Sense ells, l’alcalde es trobaria en minoria. Pel que fa a Esquerra de Salou, amagant el cap com l’estruç. Per a variar. La submissió de Sebastià Domínguez i els seus fidels a Granados és absoluta. I si obren la boca és per defensar-lo. 

El d’Albox sap com enlluernar-los, els té adormits i encantats. Posa a parir el seu cap de la Generalitat, i ells com si res. ERC de Salou fa temps que ha deixat d’existir.