dissabte, 27 de juliol del 2024

L’alcalde promociona el perfum ‘Salou Essences’ a París

 


En el marc dels Jocs Olímpics de París, l’alcalde de Salou, Don Pedro Viva España, ha dut a terme una notable promoció del seu perfum, Salou Essences. Aprofitant la seva destacada presència com a abanderat d’Espanya a la cerimònia inaugural d’ahir, Don Pedro ha presentat al món aquesta fragància única que ha capturat l’essència del seu estimat municipi.

Salou Essences es distingeix per la seva forta, però suggerent aroma, una combinació que converteix en irresistible qui l’utilitza. Aquesta fragància ha demostrat el seu èxit i popularitat a nombrosos establiments de renom, incloses les prestigioses cases de cites parisenques on ja es comercialitza amb gran acceptació.

Durant la seva estada a París, l’alcalde ha organitzat presentacions i trobades amb empresaris i distribuïdors internacionals, destacant-ne les qualitats excepcionals de Salou Essences. Amb el seu domini del francès i la seva passió per representar el millor de la seva terra, Don Pedro ha aconseguit captar l’atenció i l’interès de potencials socis comercials.

La promoció de Salou Essences en un escenari tan internacional com els Jocs Olímpics no només ressalta la qualitat del producte, sinó que també col·loca Salou al mapa mundial com un centre d’innovació i excel·lència en la indústria de la perfumeria.

Aquesta iniciativa de Don Pedro reforça el compromís amb el desenvolupament i la projecció internacional de Salou, demostrant que la seva tasca va més enllà de les fronteres municipals i assoleix cotes de reconeixement global. (Font: Tururut Viola News).