diumenge, 28 de juliol del 2024

L’escultora de Granados és ara filla il·lustre de Salou

 


Divendres de la setmana passada, 19 de juliol, l’Ajuntament de Salou va informar de la creació d’una nova secció a la web municipal. Es diu La nostra gent i, segons l’alcalde, Pere Granados, neix “amb l’objectiu de donar veu i valorar les persones del nostre poble que, amb la dedicació i el talent, contribueixen a fer de Salou un lloc millor”.

El primer personatge a formar part d’aquesta galeria d’il·lustres salouencs és l’escultora Natàlia Ferré, que aquests dies, amb altres creadors, exposa al passeig de Jaume I.

Natàlia Ferré també va participar en una exhibició artística semblant el 2022 i és autora de l’escultura La puntaire de Salou, col·locada també al passeig, de l’escultura del Ball de bastons que hi ha al costat de la parròquia i del conjunt escultòric sobre el rei Jaume als Pilons, tal com s’explica aquí.

Val a dir que Natàlia Ferré va néixer al Masroig i té el seu estudi a Montblanc. Però només cal que diguis que “Salou és dels pobles que més aposten per l’art” i li riguis les gràcies al reietó perquè el d’Almeria et faci filla predilecta i et situï entre els salouencs més autèntics.