dimarts, 27 d’agost del 2024

A Granados no li donen ni les escorrialles

 


L’exregidor del PSC de Salou David González serà el nou gerent del Consell Comarcal de Tarragonès durant el que resta d’aquest mandat municipal. González substituirà al fins ara gerent, Nicolás García, que ha passat a formar part de l’equip del conseller d’Esports de la Generalitat, Berni Álvarez.

González és assessor del Govern de la Diputació de Tarragona, presidit pel PSC. El càrrec el va obtenir després que de no ser inclòs a la llista de Sumem per Salou-PSC liderada per Pere Granados.

Anteriorment, havia estat primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salou des de 2015 fins al 2023, conseller comarcal del PSC i portaveu socialista a l’ens municipal. Va intentar formar part de la llista del PSC per Tarragona en les darreres eleccions catalanes, però l’agrupació local de Salou el va vetar. Actualment, s’ha desvinculat del tot (si més no, políticament) amb el que havia estat el seu municipi.

La designació de González és la típica del mercadeig que acompanya la política cada vegada que hi ha canvis al govern. Però, sobretot, és molt simptomàtica de la nul·la influència que té ara per ara l’alcalde de Salou, Pere Granados, en el seu nou partit, ja que a l’hora de repartir càrrecs no li han donat ni les escorrialles. Sens dubte, un cop dur per a un alcalde que es considera important i que sovint va alliçonant altres polítics.

Ell, que somiava truites pensant que el farien conseller. I, a sobre, sense Hard Rock!