dilluns, 26 d’agost del 2024

I a Granados, que no el truquen?

 


El president de la Generalitat, el socialista Salvador Illa, ha nomenat Santiago Castellà nou president del port de Tarragona. Castellà és actual subdelegat del Govern central a Tarragona i primer secretari del PSC de la ciutat. Rellevarà al port Saül Garreta (ERC).

Per substituir Castellà a l’antic Govern Civil hi ha el diputat reusenc Andreu Martín o el senador Alfons Garcia, si bé tampoc no es descarta alguna opció ebrenca.

El tercer forat administratiu per cobrir serà el de la Delegació del Govern, que ocupava Àngel Xifré (ERC). La idea fora omplir aquesta vacant, que és la de la màxima representativitat de la Generalitat al Camp de Tarragona, amb una delegada. (Font: Diari de Tarragona).

I al Pere Granados? Que no pensen donar-li res a l’alcalde de Salou? Doncs quina putada, perquè bé que els feia la pilota en espera d’alguna cosa. A més, la bicoca és urgent, atès que aquesta és l’última oportunitat que li queda a Granados per tenir quelcom més enllà d’alcalde de Salou.

Sorprèn que es quedi arraconat algú que no fa gaire va afirmar que tenia línia directa amb Illa. I que es quedi sense premi després de tants anys, ja que amb CiU i Junts també rien de rien.

A què juga Illa? No va fer conseller Granados i ara, en lloc de corregir aquest greu error, tampoc no li dona una canongia de segona fila?

Com pot anar bé Catalunya, si continuen deixant de banda Granados?