dilluns, 12 d’agost del 2024

L’alcalde-piròman de Salou serà el nou cap dels Bombers d’Illa

 


El nou president de la Generalitat, Salvador Illa, ha nomenat l’alcalde de Salou, el talent local Pere Granados, com a nou cap dels Bombers. I és que, si alguna cosa sap fer bé l’alcalde, és encendre foc (literalment i figuradament).

L’alcalde, conegut pel seu caràcter incendiari, ha estat descrit pels seus propis conciutadans com una “mitja cerilla”, sempre a punt per inflamar qualsevol situació amb una sola espurna. Aquesta habilitat per cremar tot el que toca ha fet que molts es preguntin si Illa ha confós la definició d’apagar focs amb la d’encendre’ls.

Durant la seva etapa com a alcalde, Granados ha aconseguit convertir fins i tot les discussions més trivials en veritables fogueres (només cal mirar els plens). Des de les ordenances municipals fins a la gestió del turisme, tot ha estat motiu per una bona combustió. Una habilitat que Illa no ha desaprofitat perquè el d’Albox lideri el cos de Bombers. “Ningú millor per entendre un incendi que qui és un veritable piròman”, ha afirmat Illa.

Preguntat sobre el seu nou càrrec, l’alcalde ha declarat: “Sempre m’ha agradat ser el centre de l’acció i, com tothom sap, allà on hi ha fum, hi soc jo. A més, tinc una teoria revolucionària: si no hi ha res per cremar, no hi haurà incendis! Així que potser la meva estratègia serà cremar-ho tot primer”.

Els Bombers de la Generalitat, per la seva banda, ja han començat a preparar-se per a aquesta nova etapa. Segons fonts internes, s’estan adquirint extintors extres i s’han triplicat les reserves d’aigua per si el nou cap decideix fer alguna demostració pràctica de les seves habilitats.

Mentrestant, els ciutadans de Salou observen amb alleujament el nou càrrec de Granados, i auguren que “ara calcinarà tot Catalunya”.

En qualsevol cas, queda clar que, amb aquest nou nomenament, la Generalitat mai havia estat tan “on fire”. (Font: Tururut Viola News).