dilluns, 12 d’agost del 2024

Granados serà el nou conseller de Relacions Institucionals

 


El president de la Generalitat, Salvador Illa, ha decidit incorporar el seu equip a l’alcalde de Salou, Don Pedro Viva España, com a conseller de Relacions Institucionals. La designació ha estat rebuda amb sorpresa i incredulitat, ja que l’alcalde, que s’autodefineix com a polític “pacífic, d’esperit obert, amb gran capacitat negociadora i tarannà democràtic” és justament el contrari.

En saber-se la notícia, l’alcalde-conseller va respondre amb el seu humor habitual: “Soc com un camaleó, m’adapto a qualsevol entorn. Avui soc conseller, demà qui ho sap, potser astronauta! A més, la meva experiència a Salou m’ha preparat per a qualsevol negociació; si puc controlar milers de turistes borratxos, tenir els carrers plens de brossa i fer obres a l’estiu, puc amb qualsevol cosa”.

El president Illa, per la seva banda, ha defensat la seva insòlita decisió dient que necessitava algú amb “que em faci molt la pilota, encara que sigui un incompetent. Volia algú que obeeixi sense preguntar el que li mano. Tal com fa Don Pedro amb ERC a Salou”.

Els ciutadans de Salou, per la seva banda, respiren tranquils, ja que s’han tret de sobre un bon moniato. (Font: Tururut Viola News, però quina llàstima que no sigui veritat!).