dilluns, 12 d’agost del 2024

Illa compensa Granados amb la Direcció General de Trilers

 


Quan semblava que l’alcalde de Salou, Don Pedro Viva España, havia quedat fora del nou govern de Salvador Illa, el president ha tornat a sorprendre tothom amb un moviment magistral: ha creat la Direcció General de Trilers i li ha atorgat directament a Don Pedro. Aquest càrrec, totalment nou i, segons alguns, fet a mida, reconeix la “destresa” de l’alcalde en moure fitxes amb habilitat... i en confondre les cartes sobre la taula.

El reconeixement arriba després d’un intens debat pel projecte de Hard Rock, una iniciativa que l’alcalde ha defensat amb tanta passió com si es tractés d’una partida de trilers a les Rambles. Per això Illa ha decidit premiar la “dedicació” de l’alcalde en aquesta “noble” causa que és el joc i les apostes amb una responsabilitat igualment “seriosa”.

En el seu nou paper com a director general de Trilers, l’alcalde serà responsable de supervisar totes les maniobres d’engany, jugades amb cartes marcades i altres habilitats de confusió política arreu de Catalunya. “El seu talent per desviar l’atenció i fer desaparèixer els problemes sota la catifa és innegable”, ha aclarit Illa. “Per això, ningú millor que ell per liderar aquest nou departament”.

En una roda de premsa improvisada, l'alcalde ha rebut el càrrec amb honor. “Sempre he estat un home de jocs i trucs, i ara ho podré fer amb un títol oficial! Això demostra que, quan jugues bé les teves cartes, sempre guanyes”, ha declarat mentre jugava amb una moneda entre els dits. “A més, qui diu que no podem fer una mica de màgia política de tant en tant?”.

Tot i la creació d’aquest nou càrrec, molts es pregunten quines seran les veritables funcions de la Direcció General de Trilers, o si tot plegat no és més que una manera de col·locar els amics.

Mentrestant, els ciutadans de Salou poden respirar tranquils: el seu alcalde, ara director general de Trilers, seguirà movent els fils i les cartes, però aquesta vegada amb tota la Generalitat com a escenari. El que queda clar és que, amb aquest nomenament, a Catalunya hi perdrà tothom. (Font: Tururut Viola News).