diumenge, 18 d’agost del 2024

Salou fa mèrits per recuperar la bandera blava perduda

 


El trencament d’una canonada va provocar dimarts passat l’abocament d’aigües pluvials a la platja dels Capellans de Salou. El succés va ser enregistrat i pujat a les xarxes socials ràpidament, i es va poder veure com una taca fosca envaïa aquesta platja del municipi salouenc.

A causa d’aquest fet es va haver de restringir el bany durant una estona, però no es va prohibir l’accés a la platja, ja que la regidoria de Platges va apuntar que “després d’una anàlisi i valoració detallada, s’ha conclòs que el vessament es tractava exclusivament d’aigües pluvials, de manera que no suposa cap risc per a la salut dels banyistes ni per a la qualitat de l’aigua de la platja”.

Segons la regidoria, el vessament hauria estat provocat per les intenses pluges registrades al migdia. (Font: Diari Més).

Recordem que la platja dels Capellans va perdre enguany la seva bandera blava (i la de Llevant també) per no haver assolit els mínims de qualitat mediambiental i de serveis exigits per l’entitat certificadora.