diumenge, 18 d’agost del 2024

Salou ja és terra cremada

 


L’Ajuntament de Salou commemora avui el Dia Mundial de la Prevenció d’Incendis Forestals. Es tracta d’una jornada dedicada a conscienciar a la població sobre la importància de prevenir els incendis forestals, uns sinistres que poden tenir conseqüències devastadores per a l’ecosistema, la biodiversitat i les comunitats humanes.

L’objectiu d’aquesta diada és sensibilitzar la població. És a dir, donar a conèixer els riscos associats als incendis forestals i la seva afectació en el medi ambient i la societat.

I la prevenció, promovent hàbits i comportaments que minimitzin el risc d’inici d’incendis, com ara evitar encendre foc en zones forestals, no llençar les burilles de cigarret i respectar les normes de seguretat en espais naturals.

Com també la cooperació, fomentant la cooperació entre les diferents administracions, organitzacions i ciutadans per a la prevenció i lluita contra els incendis forestals.

És normal que l’Ajuntament de Salou s’apunti a tan reivindicativa festa, tenint en compte la colla d’incendiaris que tenim a l’equip de govern.