dimecres, 25 de setembre del 2024

Obres que no s’acaben

 


L’Ajuntament de Salou ha informat que l’alcalde, Pere Granados, va ser un dels convidats a una taula rodona sobre mobilitat sostenible organitzada amb motiu de la Fira Internacional de Turisme de França. Molt fotuts deuen estar els francesos per convidar a un paio tan inamovible com ell, però bé, ja s’ho faran.

Segons l’Ajuntament, l’alcalde va destacar “l’esforç de Salou per consolidar-se com una destinació turística sostenible, fent especial èmfasi en la creació de més aparcaments i espais públics que prioritzen el benestar dels ciutadans”. I va recalcar que “sense mobilitat no hi ha turisme”. (Font: Ajuntament de Salou).

A veure, el que no hi ha manera que es moguin són les obres. Es comencen i després s’aturen indefinidament, com si fossin un nou atractiu turístic del municipi.

I això no passa només a la plaça de Sant Jordi, on ni es treballa des de fa mesos, amb tanques convertides en un perill per als transeünts, sinó també en altres punts de la ciutat, per a gaudi del turisme més internacional.