dissabte, 21 de setembre del 2024

Salou, el municipi més afectat per les inundacions

 


El 112 ha rebut les últimes hores 140 trucades per emergències relacionades amb el temporal d’ahir a la nit, que va afectar especialment Salou, segons ha informat el Departament d’Interior. De fet, de la capital de la Costa Daurada es van registrar 62 avisos, davant dels 29 de Vila-seca i els 26 de Reus. De la comarca del Tarragonès s’hi van efectuar 94 trucades, i 46 més del Baix Camp.

La pluja torrencial va originar els problemes habituals: inundació dels carrers, locals comercials i baixos. L’afectació va ser especialment intensa a la plaça d’Europa (fotos de Carles Ferrer), al barri de la Salut i a l’avinguda de Carles Buïgas, encara amb problemes de drenatge, que es va convertir en una autopista perquè l’aigua baixés a tota velocitat.

També es va inundar el pavelló municipal Salou Centre, per això s’ha hagut de suspendre el partit entre el Bàsquet Girona i el Hiopos Lleida d’aquest migdia.

Aquesta no és la primera vegada que el pavelló pateix aquests problemes. Fa dos anys, una altra inundació va obligar a canviar el parquet d’aquesta pista esportiva. 

Per la seva banda, l’Ajuntament no ha informat de l’abast dels danys ni quan està previst que es restableixi la normalitat.