dimarts, 1 d’octubre del 2024

Illa truca a la dona de Montagut, però no a Granados

 


El president de la Generalitat, Salvador Illa (PSC), segueix nomenant nous càrrecs i col·locant gent. Un d’ells és el de Mar Giné, que a partir del pròxim 10 d’octubre serà la directora dels Serveis Territorials d’Empresa, Treball i Ocupació. Giné va ser l’alcaldable a Tarragona per Ara Pacte Local (PDECat), però no va ser elegida. És advocada i actualment és cap de Servei de Territori de l’Ajuntament de Roda de Berà, després d’haver passat pels ajuntaments de Calafell, la Riera de Gaià i Salou.

Mar Giné és la parella de Marc Montagut, el regidor d’Ara Pacte Local que acaba d’entrar al govern de Pere Granados (PSC). El 2009 va ser nomenada cap dels Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Salou després de la moció de censura que gràcies al vot trànsfuga de Montagut va fer alcalde Granados.

Giné va deixar l’Ajuntament de Salou el 2011 després del pacte de govern entre Granados i el PP. L’excusa de l’alcalde per acomiadar-la és que Mario García (sí, aquell que havia de ser alcalde l’últim any), no la volia. Això sí, Montagut va continuar al costat de Granados al capdavant d’Urbanisme, fins que aquest a les darreres municipals es va desempallegar del seu fidel escuder anant-se amb el PSC.

Ara l’ha rescatat, i Montagut torna a estar al govern amb una regidoria de menys pes polític, però la pela és la pela, tu.