dijous, 29 de febrer del 2024

Sebastià Domínguez deixa anar la seva ràbia contra Ignacio Durán

 


El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Salou, Sebastià Domínguez, és dels que mossega. I amb ganes. Tret que parli l’alcalde, Pere Granados, el seu soci de govern, ja que aleshores es comporta com un pequinès. Al ple del mes de gener passat el portaveu d’USAP, Ignacio Durán, va intervenir per denunciar la massiva presència de femta de gos als carrers i jardins del municipi.

N’hi ha tanta, de merda, segons va explicar, que a les passades festes de Reis, fins i tot l’alcalde va estar a punt de trepitjar-ne, malgrat que sempre hi envia abans els escombriaires perquè netegin el lloc on hi ha d’anar.

Durán li va preguntar a Domínguez quines mesures pensa adoptar per acabar amb aquesta “mina” de femta de gos en què s’ha convertit Salou. És més, li va proposar que, igual que ja fan altres ajuntaments, elabori un cens amb l’ADN dels gossos per poder analitzar els excrements i multar els propietaris dels gossos que no recullin les caques.

Domínguez, que com ja s’ha dit abans, té molt mala bava, li va saltar a la jugular. “Em resulta de còmic a inversemblant el seu comentari. Vostè, que és la persona que intenta sabotejar i crida a vagues injustes, i que va en detriment dels treballadors, ara ve aquí a fer gala de no sé quines mesures per la femta dels gossos”.

“Vostè no fa res i ve aquí a parlar-nos de les caques dels gossos”, va continuar Domínguez completament desbocat. “I això que cada dia Salou està pitjor, no és veritat, s’ha notat molt positivament com ha millorat”.

“A més a més, ja vam anunciar la creació de la policia mediambiental, que està fent una gran tasca sobretot en qüestions d’abocaments. I evidentment que treballarem per fer campanyes de conscienciació, concretament pel que fa a les caques dels gossos”.

Per rematar finalment: “Ara bé, el que li demano és que deixi de mentir i de fer política amb la neteja d’aquest municipi. No pot practicar sabotatges al nostre ajuntament i al poble de Salou, i després venir aquí com si no hagués fet res”.

En vista de l’actitud negacionista del republicà, Durán, que és escombriaire i sap de què parla, li va replicar: “Vingui vostè amb mi i veurà la femta dels gossos, ja que vostè no la veu”.

I és veritat, vagis on vagis, a Salou sempre trepitges merda. I malgrat que es diu que xafar merda porta sort, a Salou és al contrari: només cal veure quin alcalde tenim i qui li neteja el cul mantenint-lo al poder, incomplint fins i tot la seva promesa electoral.