dissabte, 4 de maig del 2024

El trenet de Salou, una alternativa a les emocions de PortAventura

 


Si busques una experiència plena d’adrenalina i diversió a Salou, no et pots perdre el trenet turístic. Aquest pintoresc vehicle, conegut també com el trenet d’en Jaimito (o el de Pedrito), lluny de ser un simple mitjà de transport, et conduirà a un viatge emocionant que et farà sentir com si estiguessis en una muntanya russa.

A mesura que el trenet recorre els carrers de Salou, els passatgers experimenten sacsejades i canvis de direcció que, si bé no arriben a les velocitats vertiginoses de les atraccions de Ferrari Land, sí que ofereixen una dosi considerable d’emoció. Alguns han comparat aquesta impressió amb la de pujar a l’Hurakan Condor, el Dragon Khan o el Furius Baco, tres de les muntanyes russes més emblemàtiques de PortAventura.

Diversió per a tota la família

El trenet turístic és una activitat ideal per a tota la família. Els més petits gaudiran d’un recorregut ple d’aventures i amb la possibilitat d’observar els diferents punts d’interès de Salou des d’una perspectiva diferent: fent saltirons incontrolables. 

Els adults, per la seva banda, podran divertir-se amb les batzegades inesperades i l’ímpetu que fluirà per les seves venes.

Amb el trenet turístic coneixeràs els llocs més emblemàtics de Salou, com el passeig de Jaume I, el port esportiu, la Torre Vella i fins i tot el cementiri, on seran dipositats els cadàvers dels avis que no hagin pogut resistir tanta sacsejada.

Per això l’Ajuntament recomana subjectar-se bé al seient, ja que les acrobàcies poden ser inesperades. I si viatges amb nens petits, assegura’t de tenir-los ben lligats, no sigui que surtin disparats quan menys t’ho esperes.

Això sí, porta amb tu una càmera per capturar els moments més divertits del viatge, perquè és una experiència inoblidable.

Per veure el vídeo de dalt, molt il·lustratiu del que us espera, premeu sobre la imatge. Apa, que us ho passeu bé!