dissabte, 2 de març del 2024

Salou començarà la temporada turística sense xiringuitos

 


El proper 15 de març comença oficialment la temporada turística a Salou. Però per primera vegada l’estrena es farà sense xiringuitos de platja, fruit de la mala gestió duta a terme per l’equip de govern en el concurs d’adjudicació dels nous contractes, segons ha reconegut el regidor de Platges, Marçal Curto (ERC).

L’assumpte va sortir a debat en el ple del 31 de gener passat. El portaveu del PP, Mario García, va recriminar Curto que “s’estrena vostè de la pitjor manera possible com a regidor de l’àrea. Perquè pitjor no ho pot estar fent. Per primera vegada en aquest Ajuntament no es van adjudicar els xiringuitos que s’oferien”.

De moment, només hi ha adjudicats vuit de les guinguetes tretes a concurs, els titulars de les quals, a més, hauran de renovar els seus negocis. És a dir, els xiringuitos han de ser nous i seguint una determinada estètica.

“La temporada turística comença el 15 de març”, va afegir Mario. “Si ara s’han adjudicat vuit dels vint, començarà la temporada sense la majoria. I ja veurem si aquestes vuit guinguetes estan operatives, perquè tinc els meus dubtes”.

Tot plegat és “conseqüència de la mala gestió de l’equip de govern”, va rematar el popular.

Curto va reconèixer la seva culpa, però va afegir que s’està negociant “i el que triguin trigaran”.