dijous, 13 de juny del 2024

Un monument a la colònia presidirà la nova plaça de Sant Jordi

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va visitar dimarts les obres de remodelació de la plaça de Sant Jordi, que han costat 164.362,07 euros a càrrec dels fons europeus Next Generation.

Segons l’alcalde, les millores dutes a terme inclouen “la reparació de part del paviment, l’expansió de les àrees verdes, la substitució de moreres per lledoners, així com l’optimització del sistema de reg i l’accessibilitat”.

Una reforma que s’ha tirat endavant amb l’objectiu de crear “un oasi aromàtic i oferir als visitants una experiència única”. (Font: Ajuntament de Salou).

Ja tornem amb les mariconades! Ens està dient l’alcalde que, d’ara endavant, quan passem per la plaça de Sant Jordi, gaudirem de delicioses notes florals i cítriques olfactives, i que una flaira embriagadora despertarà tots els sentits dels visitants?

I que un sistema de nebulització generarà un núvol aromàtic que envoltarà els veïns i els transportarà a un univers de sensacions olfactives?

Sí, m’ho crec. Especialment, si tenim en compte que fa poc l’alcalde va presentar a Saragossa el perfum Salou Essences i que, des de llavors, la ciutat fa una olor arrabassadora. Fins al punt que la colònia ha esdevingut part integral de la identitat del municipi, sobretot quan passes al costat dels contenidors d’escombraries.

Doncs res, que hi aixequin també un monument a la colònia i que aquest sigui una nova icona de la capital de la Costa Daurada. Així podran atraure turistes d’arreu del món que busquen experiències úniques i memorables, més enllà d’una bona borratxera.