dijous, 13 de juny del 2024

Vila-seca troba “absurda” la postura de Granados amb el tramvia

 


L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, considera “absurda” la postura de l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui ha assegurat que no permetrà el pas del tramvia si aquest s’alimenta mitjançant una catenària, i que està disposat a impugnar el projecte de la Generalitat davant dels tribunals per tal d’aturar-lo.

Segons Segura, “trobo absurd el plantejament. Totes les reivindicacions són legítimes i les millores són beneficioses, però hi ha determinades línies on un ha de saber distingir. Posar en risc un projecte com el tramvia en contra de la teva mateixa ciutadania crec que és desproporcionat. Té molt de risc perquè ho hauràs de poder explicar. La mobilitat cada vegada és més difícil i tot passa per una potenciació del transport públic. El tramvia és un transport d’alt estànding, còmode i amb una velocitat comercial vàlida. Hem d’arribar a una entesa”. (Font: La Ciutat).

L’Ajuntament de Cambrils també discrepa de l’actitud obstruccionista de Granados, i assegura que ha negociat amb el Departament de Territori en quins trams hi ha d’haver catenària i on no.

A dalt, un tramvia sense catenària.