dimarts, 10 d’agost del 2021

A la UGT encara no coneixen Granados ni Barragán

 


Els escombriaires de Salou no faran vaga a finals d’agost, tal com havien anunciat, després d’una reunió “positiva” amb l’Ajuntament. Segons el secretari general de sanejament urbà de la UGT a la demarcació de Tarragona, Ángel Martín de Sande, l’alcalde, Pere Granados, els ha garantit que el novembre del 2022 s’haurà adjudicat el nou contracte de la brossa, en un termini més curt del previst inicialment. 

De Sande ha concretat que aquesta setmana el consistori estudiarà la fórmula per aplicar un augment salarial. Fa just una setmana, mig centenar d’operaris de l’empresa Urbaser Sorigué van protestar per reclamar un nou contracte de servei. 

Els treballadors denunciaven que tenien el sou congelat des de feia sis anys i exigien un conveni propi per no haver d’anar a la vaga. (Font: ACN). 

A la reunió amb la UGT també va assistir el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, el mateix que es va comprometre (ho podeu veure aquí) a pagar les nòmines endarrerides a la trentena de treballadors de Tempo que no cobraven perquè el seu cap havia desaparegut amb els diners. 

Un compromís que després van incomplir amb l’excusa que el conflicte laboral ja era al jutjat. La veritat, no sé com a la UGT es creuen Granados i Barragán.