dimarts, 10 d’agost del 2021

Messi, molt trist perquè ja no podrà llençar la brossa al carrer

 


No només els culers ploren la irreparable pèrdua de Lionel Messi. La marxa del crac argentí a París també ha causat gran commoció a Salou, on Leo passava les vacances. I és que d’ara endavant ja no podrà llençar les escombraries fora del contenidor, com fan tants i tants veïns, una conducta que s’ha convertit en senyal d’identitat del municipi. 

“Irme de la capital de la Costa Dorada es muy difícil para mí después de tantos años tirando la basura desde el balcó de casa, no estaba preparado pera esto”, va dir visiblement emocionat. 

“Hice todo lo posible para quedarme y no pudo ser. Para qué alargarlo si no era posible”, va afegir entre sanglots. “Estamos todos muy afectados. También mi mujer, Antonella, que dejaba la basura donde le salía de la concha”. 

Després d’una breu pausa, per l’emoció que l’ennuegava, l’estrella del futbol planetari va afegir: “Me habría gustado volver pero no creo que sea posible. Porque supongo que dentro de dos años ya os habréis librado de este alcalde por lo guarro que lo tiene todo, ¿no? Sin él, las calles de Salou ya no serán lo mismo, aquí hacía lo que me daba la gana”. 

Messi va estar acompanyat en tot moment de l’alcalde de la ciutat, Pere Granados, qui també es va mostrar molt contrit per la marxa del ja exfutbolista blaugrana. 

“Leo tenia un do, donava gust veure les filigranes que feia amb les bosses d’escombraries abans de xutar-les escampades contra el contenidor”. 

Per cert, salutacions cordials al Javier Tebas. Gràcies a ell, aquesta cançó (cantada per un exfutbolista) cobra màxima actualitat.