dissabte, 13 de novembre del 2021

Cambrils no tindrà xiringuitos l’estiu vinent

 


El portaveu del grup municipal del PSC i regidor de Serveis Generals i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, s’ha mostrat convençut que l’estiu del 2022 hi haurà guinguetes a les platges del municipi. 

Vallès ha explicat que en els pròxims dies es donaran a conèixer les adjudicacions, si bé ha volgut deixar clar que l’Associació de Xiringuitos de Cambrils va portar el concurs als jutjats, els quals hauran de decidir si hi ha alguna irregularitat i, per tant, es podria anul·lar el procés. 

Sobre aquesta qüestió, el regidor socialista ha dit que tècnicament el concurs és correcte, encara que ha admès que no li ha agradat el moment en què s’ha dut a terme. 

També ha afirmat que tenint en compte la velocitat de la justícia al nostre país, ell està convençut que l’any vinent tothom podrà gaudir de les noves guinguetes a les platges cambrilenques. (Font: Ràdio Cambrils). 

Quan Vallès diu que aquest estiu hi haurà noves guinguetes a les platges de Cambrils el que en realitat ens està dient és: Que Déu ens agafi confessats!. Precisament, per la velocitat de la justícia en aquest país.