dissabte, 13 de novembre del 2021

L’amo del cotarro de Hard Rock

 


He de confessar que estava esperant la seva reacció. Perquè sabia que seria furibunda. Despòtica. Prepotent. Típica d’una personalitat narcisista com la seva. Efectivament, pobre d’aquell que gosi tocar una cosa que ell creu que és seva. Com Hard Rock. Perquè aleshores destapa la capsa dels trons. 

Fidel al seu estil, la resposta no es va fer esperar i ahir mateix va carregar de manera colèrica contra la CUP després que aquesta aconseguís que ERC cedeixi amb el macrocomplex. 

Els republicans necessiten tirar endavant els pressupostos catalans i estan disposats a transigir en algun aspecte de la inversió a Vila-seca i Salou. 

Com ara que no es destinarà cap euro públic a la compra de terrenys de La Caixa, ja que el mateix dia que el Govern en compri els terrenys per 120 milions d’euros els vendrà a Hard Rock pel mateix import i, per tant, no comportarà cap cost per als ciutadans. 

No van servir de res els aclariments del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i Granados va tirar pel dret emetent una nota de premsa en què deslegitimava la CUP pel fet que no tenir “cap mena de representació ni responsabilitat a Salou”. 

I afegia: “Lamentem (en realitat volia dir lamento) que el Govern faci cas de la CUP i els deixi governar de forma encoberta”. 

El reusenc Edgar Fernández, membre del Secretariat Nacional de la CUP, va ser l’encarregat de rebatre Granados. Li va recordar que les seves paraules “no tenen cap sentit”, atès que “Hard Rock no té afectació municipal i prou. Afecta el transport, les infraestructures i molts altres temes del Camp de Tarragona”, raó per la qual cosa el que shi faci, a Vila-seca i Salou, va més enllà dels límits territorials dels dos municipis. “Són diners de tots”, va reblar el membre de la CUP

Aquest cap de setmana els cupaires decidiran en assemblea si voten o no els pressupostos d’ERC. Tot el que sigui debat, consens, participació ciutadana, democràcia assembleària o popular, tot això a Granados li grinyola. No ho entén, el treu de polleguera. Com un nen maleducat, és ell i para de comptar.