diumenge, 14 de novembre del 2021

Els bufagaites del PSC

 


Si hi ha un partit realment patètic a l’Ajuntament de Salou, aquest és el PSC. Socis de govern de Pere Granados (Sumem), com que Granados els oculta en les notícies de la web municipal (no sigui que puguin fer ombra l’alcalde), no tenen més remei que publicar les seves gestes a les xarxes socials del partit o dels mateixos regidors. Dit d’una altra manera: van a remolc de Granados, a qui, tot i això, no dubten a aplaudir, no sigui que se’ls acabi sou i feina. 

L’últim episodi a aparèixer com a clons de l’alcalde ha estat després de la proposta d’ERC a la CUP de no utilitzar diners públics per finançar la compra per 120 milions d’euros els terrenys de CaixaBank que necessita Hard Rock per al seu macrocomplex de Vila-seca i Salou. 

El portaveu del PSC al consistori salouenc, David González, va comparar ahir l’oferta dels republicans com un “mercadeig fenici”. I el va qualificar de “vergonyós i absolutament intolerable”. 

Si Granados no hagués obert la boca (cosa del tot improbable, doncs sempre busca el protagonisme), ells també haurien callat. Amb el temps, s’han apuntat al joc de l’alcalde de fer soroll. Perquè els veiem. Perquè ens pensem que hi són. Tot i que en el fons no deixen de ser uns mers bufons de Granados.