dijous, 24 de febrer del 2022

Els maniquins de Klein

 


L’Ajuntament de Cambrils va informar dimarts passat de la visita al consistori de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès, on va ser rebuda per l’alcalde, Oliver Klein. 

“Durant la visita la delegada també es va reunir amb els portaveus dels grups municipals i va signar al llibre d'honor”, explica la nota. (Font: Ajuntament de Cambrils). 

Efectivament, entre els assistents hi havia els portaveus dels grups municipals. Però també dos regidors més: Joan Artigau i Patricia de Miguel, que no són portaveus de res. 

El primer se’n va anar de Junts i la segona de Cs, i van donar suport a Oliver Klein en la moció de censura contra la republicana Camí Mendoza per una barreja de raons personals i ideològiques. 

Artigau i De Miguel són ara regidors no adscrits que viuen en uns llimbs jurídics que els impedeix prendre possessió de les carteres que els van prometre: Cultura i Festes i Seguretat Ciutadana, respectivament. 

És a dir, són floreros del nou equip de govern. I encara que es trobin en terra de ningú, seguiran donant suport a Klein i la resta del govern nyordo perquè, de cap manera, volen els anteriors gestors municipals.