dijous, 24 de febrer del 2022

Granados aprova d’amagat l’Eix Cívic en el ple

 


Ahir hi va haver ple municipal. A diferència de municipis que ens envolten, com Vila-seca i Cambrils, l’Ajuntament de Salou no anuncia la celebració de les sessions. Només ho fa quan li convé a l’alcalde, Pere Granados. Per exemple, quan necessita els mitjans per carregar contra Vila-seca i la Generalitat per Hard Rock. Si no és així, impera l’obscurantisme. 

Al ple d’ahir, Granados, gran defensor del “Que es fotin!”, va aprofitar aquest silenci per fer colar l’aprovació de l’Eix Cívic, que transcorrerà per on hi ha la via del tren que ell, tot solet i també a la callada, es va carregar. 

Durant la sessió, els partits de l’oposició li van recriminar a l’alcalde que no sabessin res d’aquesta gran obra. I també que hagi actuat contravenint la llei, ja que no ha donat publicitat de la previsible morterada que prepara. “No s’ha anunciat enlloc, no s’ha seguit un procés de participació ciutadana”, va deixar anar el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet. 

Huguet també el va advertir que, amb el poc que saben, es preveu un excés d’edificació. Entre aquestes construccions nhi ha una de vuit plantes que “no ens ha ensenyat mai”. Huguet va afegir que aquestes masses de ciment, lluny d’integrar una banda i l’altra de la via, poden exercir de barrera arquitectònica i provocar l’efecte contrari al desitjat. 

Granados va justificar-se dient que només és un procés inicial, que ja es parlarà amb tothom quan toqui. Granados, amb la complicitat imperdonable i vergonyosa del PSC, s’ha sortit novament amb la seva i en cap moment ha pensat com repercutirà aquesta faraònica obra entre els veïns. 

Mentrestant, ja ens l’ha fotut pel broc gros.