dimecres, 16 de febrer del 2022

ERC: “Les obres de la rambla arriben tard i malament”

 


El grup municipal d’ERC a lAjuntament de Cambrils ha lamentat “la manca de planificació i la total improvisació” de l’equip de govern amb les obres de remodelació de la rambla de Jaume I. 

“Unes obres que arriben tard per la nefasta gestió del Sr. Daza com a regidor d’Urbanisme que s’atribueix tota la responsabilitat del projecte”, malgrat que es tracta d’una obra prevista per l’anterior govern i que ara ha fet seva l’alcalde Oliver Klein. 

“Aquestes obres havien d’haver començat el darrer trimestre de l’any 2021”, expliquen els republicans. “De fet, en l’últim pressupost del nostre govern, ja hi havia 1.359.265,60 euros reservats per tirar endavant la remodelació de la rambla. Per això, el regidor ens hauria de respondre per què no l’han començat fins ara”. 

Afegeixen que “la planificació de les obres s’ha fet d’esquena a la ciutadania. Està feta només amb un càlcul purament electoralista i interessos estrictament partidistes, ajustant terminis per poder finalitzar-les abans de la campanya de les properes eleccions municipals, el maig del 2023”. 

Segons ERC, es tracta d’una obra “llargament reivindicada durant molts anys i ha de servir per revitalitzar el barri del port; per això la vam impulsar des del govern anterior. No s’ha tingut en compte l’enorme afectació que tindrà sobre els veïns i sobretot el comerç i la restauració, molt castigats ja per la crisi de la pandèmia. El que no pot fer el nou govern és castigar-los de manera gratuïta tot just quan comencen a treure el cap”. (Font: Revista Cambrils).