dimarts, 15 de febrer del 2022

Granados diu ara que Vila-seca i el Govern volen carregar-se Hard Rock



 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que la Generalitat i l’Ajuntament de Vila-seca volen bloquejar la inversió de Hard Rock. Granados afirma que Vila-seca ha reclamat un canvi en el repartiment de la fiscalitat dels terrenys del centre recreatiu i turístic pactada pels dos municipis. 

Una petició que “Salou no acceptarà”, diu. En la seva opinió, és una mesura per dilatar l’aprovació del nou Pla Director Urbanístic que el Govern ha hagut de redactar després que una sentència judicial l’anul·lés parcialment. 

“Em temo que hi ha una connivència entre la Generalitat i l’Ajuntament de Vila-seca perquè el projecte de Hard Rock no es pugui implementar als terrenys de Salou”, ha afirmat Granados. 

Segons el batlle, una de les raons que farien que el Govern es fes enrere serien les pressions de la CUP. Vila-seca ha rebut amb sorpresa les paraules de Granados. 

Fonts del consistori vila-secà han apuntat que divendres de la setmana passada hi va haver una reunió per abordar el nou pla director urbanístic, en la qual van participar els dos alcaldes, la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, el director general d’Urbanisme de la Generalitat i tècnics del consorci. 

En la trobada s’hauria arribat a un acord sobre els canvis proposats per la Generalitat. Tot i això, caldria fer “una petita modificació dels estatuts” per adaptar el nou document. Una qüestió jurídica per plasmar un acord polític que ha de donar tranquil·litat als inversors i als ajuntaments. 

Les mateixes fonts han reiterat que en aquesta trobada els dos consistoris estaven d’acord amb la proposta de la Generalitat i que entre les fórmules pactades hi havia incloure nous terrenys del terme municipal de Vila-seca al consorci per tal d’ampliar la zona de protecció mediambiental i paisatgística, un dels requeriments fets pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per validar el document. (Font: Nació Digital). 

Com sempre, Granados torna a veure fantasmes on no nhi ha. I el més trist és que els grups de loposició encara sel creuen i li fan costat.