dimarts, 15 de febrer del 2022

Granados, a punt de declarar la guerra a Vila-seca

 


Per si no n’hi hagués prou amb el polvorí d’Ucraïna, el bel·ligerant i molt conflictiu alcalde de Salou, Pere Granados, vol obrir un nou front de batalla. Contra Vila-seca i la Generalitat. 

Segons afirma, hi ha una conxorxa entre aquestes dues institucions per beneficiar Vila-seca amb els diners que en forma de fiscalitat reben tots dos municipis del consorci recreatiu i turístic, òrgan instituït arran de la segregació per dirimir els litigis entre els dos municipis en tot allò que afectava PortAventura i ara també amb Hard Rock. 

Mentre que Granados sosté que Vila-seca i el Govern català li volen fer el llit, lalcalde de Vila-seca, Pere Segura, no entén l’enèsima rebequeria de Granados, i assegura, tal com el seu cognom indica, que amb la modificació prevista Salou surt guanyant, ja que els seus ingressos fiscals passarien del 57% actuals (enfront del 43% de Vila-seca) al 59,70% (i 40,30 per a Vila-seca). 

Granados ha convocat per demà un ple extraordinari i urgent (un anunci sens dubte sorprenent, perquè mai avisa quan hi ha ple) amb un únic punt a l’ordre del dia: requerir al Govern que convoqui una reunió del consorci recreatiu i turístic per donar llum verda a les modificacions del pla urbanístic, tal com ell vol. 

Segons lalcalde, per fer aquesta aprovació no cal modificar els estatuts del consorci. (Font. TAC 12). 

Per cert, gent, no patiu que Granados és advocat (es va treure la carrera per correspondència) i això segur que ens ho arregla la mar de bé.