dijous, 17 de febrer del 2022

Salou demana seny a Vila-seca per no perdre Hard Rock

 


El ple de l’Ajuntament de Salou, presidit pel kamikaze alcalde Pere Granados, va aprovar ahir per unanimitat una declaració institucional que insta la Generalitat a aprovar immediatament el pla director urbanístic que ha de fer possible la construcció del macrocomplex de joc i lleure de Hard Rock. 

Tant Granados com la resta dels regidors veuen en aquest endarreriment una mà negra que amb la complicitat de la Generalitat intenta afavorir fiscalment Vila-seca en detriment de Salou. Naturalment, no hi ha proves que això sigui així, sinó meres elucubracions de l’alcalde. 

És més, la poca credibilitat de Granados (cíclicament munta espectacles per sortir a la tele; l’estiu passat, per exemple, va acusar el Departament de Salut de falsejar les xifres de la covid per perjudicar Salou), com l’opacitat amb què actua (no ha publicat l’esmentada declaració institucional, amb la qual cosa se’n desconeixen els termes exactes), com la poca talla de l’oposició (un dia critiquen Granados i l’endemà se’l creuen) generen enormes dubtes ètics sobre la maniobra salouenca. 

Per no parlar del paper galdós d’ERC, el principal partit de l’oposició (i el menys combatiu de tots): hauria votat el mateix si la conselleria d’Economia, àrbitre del consorci, no estigués en mans de Junts?