dijous, 17 de febrer del 2022

Els comerciants, molt descontents amb les obres de la Rambla

 


La Plataforma d’Afectats per les Obres de la Rambla de Cambrils denuncia en una carta la “improvisació i la manca de planificació” de l’equip de govern amb la remodelació de l’avinguda. 

El col·lectiu, integrat per empresaris, es mostra molt crític amb els responsables municipals per tirar endavant un projecte que “comportarà el tancament de locals de negoci i la restauració”, així com una “greu afectació” a la majoria de ciutadans que viuen a la zona del port. 

Els empresaris deixen clar que sí que estan a favor de les obres, però no de la manera com les ha plantejat el govern d’Oliver Klein. Tant per les preses de darrera hora com pel fet que s’hagin adjudicat a una constructora que durant deu mesos mantindrà tancada la rambla. 

Una mesura que suposa desviar la circulació pels carrers de Cristòfor Colom i de Pau Casals i que ha comportat l’eliminació de més de 240 places d’aparcament. 

Els empresaris lamenten que govern i tècnics hagin donat prioritat al preu de les obres, sense considerar altres propostes que contemplaven una actuació per trams o mantenir un sentit de circulació, dues opcions amb una afectació menor que haguessin permès mantenir l’activitat econòmica durant la temporada turística. (Font: Diari de Tarragona).