dimecres, 15 de juny del 2022

Tal faràs, tal trobaràs, Klein!

 


Ja ho diuen: cap geperut no es veu el gep. Ni cap cornut, les banyes! Quan els partits que ara governen Cambrils eren a l’oposició (i no fa gaire), era habitual que publiquessin a les xarxes socials fotos de carrers bruts, papereres a vessar, desperfectes viaris i un llarg etcètera de calamitats urbanes acompanyats de comentaris com ara: “Vergonya!”, “Com és possible que tinguin Cambrils tan abandonat!” o “Això amb nosaltres no passaria!”. 

El passat 28 de setembre passat es va consumar el cop municipal, i PSC, Cs, NMC, PP i dos regidors in albis van presentar una moció de censura, enviant ERC i Junts a l’oposició. 

Ara és ERC qui s’hi torna. 

“Després de mesos alertant sobre la manca de neteja i cura als carrers i espais de Cambrils per part de l’actual govern, ens veiem obligats a realitzar una sèrie de publicacions que mostren l’estat lamentable del nostre municipi”, diuen en una piulada. 



I hi afegeixen: “Són nombrosos els exemples de deixadesa, ja sigui pel deteriorament d’espais públics —com veiem al passeig de Ponent, a la Llosa—, la brutícia acumulada durant setmanes o papereres a vessar a diverses hores del dia

“I no podem oblidar el més que deficient servei de jardineria en carrers com Balmes o Gaudí, que presenten una gran quantitat de pugó, a més de terres bruts i enganxifosos”. (Font: ERC). 

Tot això té un nom, amic Klein: la llei del talió.