dimarts, 14 de juny del 2022

Piqué es cura les penes de Shakira a Salou

 


Ja ho diu el seu cercle íntim: “Piqué va desenfrenat”. El futbolista blaugrana s’ha convertit en un habitual de les grans discoteques de la Ciutat Comtal, però també s’ho passa pipa en altres ciutats. Concretament, a Salou. El mes de maig passat, va anar a una coneguda discoteca de la capital de la Costa Daurada on aquella nit actuaven dues conegudíssimes telecinqueres: Fani i Gal·la, que es van fer populars després passar pel programa cultural L’illa de les temptacions.

Segons Sálvame, Piqué va anar a la discoteca de Salou en companyia dels seus amics i companys a la plantilla del Barça Riqui Puig i Jordi Alba (qui, per cert, es casa aquest 18 de juny amb Romarey Ventura). Tots ells van ocupar un reservat on van gaudir de la nit lluny de mirades indiscretes. Fani (que va contraure matrimoni divendres passat) i Gal·la s’hi van afegir un cop acabats els seus compromisos comercials, i s’ho estaven passant tan bé que, en tancar la sala, van traslladar la festa a l’hotel on s’allotjaven els futbolistes.

Shakira, per la seva banda, ha deixat Barcelona i sembla que està passant uns dies en família en un xalet situat en plena natura. Poc abans, va ser vista plorant en una església. El seu pare va confessar als reporters que la seva filla “ho està passant malament”. Ara els seus fills, Milan i Sasha, són la millor medicina per a la colombiana. (Font: Informalia).

A dalt, Piqué, a la ruta dels miradors de Salou, que ell acostuma a visitar més aviat de nit. El que ja no ho sé és si hi va acompanyat de l’alcalde o no. Ho dic per la nova faceta de guia turístic d’aquest últim.