divendres, 19 d’agost del 2022

Daza s’apunta a la corbata

 


Cambrils va recordar ahir l’atemptat gihadista que va sacsejar el municipi el 18 d’agost del 2017, ara fa cinc anys, l’endemà dels atropellaments mortals a les Rambles de Barcelona. 

L’homenatge es va fer al Memorial de la Pau, davant del Club Nàutic, molt a prop d’on van ser abatuts els radicals, i va comptar amb la presència de nombroses autoritats polítiques, com ara l’alcalde del municipi, Oliver Klein. 

Al seu costat hi havia el regidor d’Urbanisme, Enric Daza, que per primera vegada va aparèixer amb corbata (mentida, a l’hivern, a la foto de sota, també en portava!). Un esdeveniment que no es recordava des de la seva primera comunió, amb aquelles corbates elàstiques que també servien com a tirador.

Durant els parlaments Klein va voler deixar clar que ell sempre ha estat al costat de les víctimes. Cosa sorprenent, si tenim en compte que enguany era la primera vegada que anava a l’homenatge. 

Tot i que, en realitat, no sé per què dubto de la seva afirmació, ja que l’alcalde és dels que diu que sempre parla amb tothom. 

Fins i tot amb la republicana Camí Mendoza, ja que quan aquesta li va preguntar un dilluns si era cert que pensava presentar una moció de censura contra ella, ell li va respondre que no. 

I l’endemà, dimarts, Klein entrava la moció de censura al registre de l’Ajuntament contra la seva sòcia de govern per ser-ne ell l’alcalde, perquè així ho havia decidit el seu partit (NMC), segons va explicar. Quan el seu partit és ell.