dijous, 18 d’agost del 2022

L’aparcament de l’Eix Cívic comença a ser una realitat

 


“Fora les vies, endavant amb la nova mobilitat! El cotxe reclama un espai que sap que és seu després del desmantellament de la línia Salou-l’Hospitalet de l’Infant”, diu amb ironia PereJP

No hi ha dubte que el que li agradaria a l’alcalde Pere Granados és liquidar el tramvia previst per la Generalitat i fer-hi una autopista! 

Fins i tot es va atrevir a proposar un tram-bus per “complementar” el projecte de tren-tram. Una idea forassenyada que ràpidament va ser descartada. 

Per ell, la via i l’estació sempre han estat un obstacle urbanístic. Tant li fa que el tramvia sigui el transport del futur. D’aquí que donés tota mena de facilitats a Adif per fer desaparèixer el tren de la ciutat, defensant l’estació de PortAventura a terra de ningú i amb un servei ferroviari de mínims, pràcticament inexistent. 

Granados vol que l’Eix Cívic sigui la seva gran obra, per la qual hauria de ser recordat. El que no s’imagina és que cada vegada es troba més a prop del seu final al capdavant de l’Ajuntament i caure en la ignomínia política per mèrits propis.